Lancering BlackBerry Messenger voor iOS uitgesteld

Lancering BlackBerry Messenger voor iOS uitgesteld
[UPDATE 23/09/2013] BlackBerry heeft aangekondigd de lancering van BlackBerry Messenger (BBM) tijdelijk uit te stellen. Deze keuze is gemaakt vanwege technische problemen met downloads veroorzaakt door een eerder gelekte versie van BMM. Softonic houdt je op de hoogte over wanneer de applicatie opnieuw wordt vrijgegeven


Gisteren lanceerde BlackBerry de berichtendienst BBM voor Android en vandaag is iOS aan de beurt. De chatapplicatie is beschikbaar via App Store en is gratis te downloaden.

Eerder werd dat de iOS- en Android-versie vergelijkbaar zijn met BBM voor BlackBerry 10. Met de app kun je onder andere:

  • BBM Chat: gesprekken met vrienden via BlackBerry, Android en iOS apparaten. De dienst stuurt een notificatie als het bericht ontvangen en gelezen is. Daarnaast deel je eenvoudig foto’s en gesproken berichten.
  • Groepschat: met BBM voer je groepsgesprekken met maximaal 30 vrienden. Ook deel je via deze functie foto’s en agenda’s. Met Broadcast Message stuur je een bericht naar al je vrienden tegelijk.
  • Updates: in BBM kun je eenvoudig je profiel en statusupdate veranderen. Je bekijkt de status van vrienden in Updates.
  • PIN: elke BBM gebruiker heeft een unieke pincode die jouw veiligheid bewaakt.

Voorheen was BlackBerry Messenger enkel beschikbaar op het eigen platform, maar door uit te breiden naar iOS en Android probeert BlackBerry zich te positioneren als concurrent van populaire chatapps als WhatsApp en LINE.

Download BlackBerry Messenger voor iOS hier  • Link Gekopieerd!
Bezig commentaar te laden