Ontdek de geheimen van De Sims 4 en word de slimste Sim in de buurt!

Ontdek de geheimen van De Sims 4 en word de slimste Sim in de buurt!

Vaardigheden zijn de sleutel tot succes in De Sims, al sinds het eerste deel. Met vaardigheden verbeter je je scores op school, doe je beter je werk op kantoor en bereik je sneller je ambities. Nu, bij De Sims 4, zijn die vaardigheden belangrijker dan ooit. Ook zijn er meer manieren om je vaardigheden toe te passen en te ontwikkelen.

In dit artikel bieden we verschillende tips om met je vaardigheden het virtuele leven in De Sims 4 een stuk gemakkelijker te maken.

Voordat je begint: dit zijn de vaardigheden van de Sims

De Sims 4 bevat negentien vaardigheden, die kunnen ontstaan van de adolescentie tot op hoge leeftijd. Voordat we beginnen met algemeen advies kijken we even welke vaardigheden je Sims kunnen ontwikkelen.

Vaardigheden uit vorige De Sims-games die terugkeren

Charisma, koken, vissen, lichaamsbeweging, tuinieren, gitaar, werktuigbouwkunde, logica, schilderen, schrijven, cocktails, piano, viool.

Vaardigheden nieuw in De Sims 4

Komedie, gastronomische keuken, ondeugendheid, programmeren, wetenschap, raketten, video. Elk van deze vaardigheden zijn op vele manieren aan te leren, maar de beste methodes zetten we hieronder voor je op een rij.

Maak gebruik van de kenmerken van elke vaardigheid

De karaktertrekken van je Sim zijn nauw verbonden met zijn talenten. Zo is het eenvoudiger om je Sims te verbeteren in de vaardigheden die verband houden met hun persoonlijkheidskenmerken.

In het voorbeeld van de afbeelding zien we een Sim die muziekliefhebber is. Dat betekent dat zij meer dan andere Sims geniet van het bespelen van een instrument. Dus hoeft de Sims minder uren aan oefenen te besteden om toch te stijgen naar een acceptabel vaardigheidsniveau. Bovendien is de Sim atletisch aangelegd, waardoor ze zich bijvoorbeeld kan ontwikkelen tot succesvol sporter.

Maak gebruik van emoties

Groot nieuws in De Sims 4 zijn de uitgebreide emoties. De gevoelens beïnvloeden allerlei onderdelen van het virtuele leven in de game, met inbegrip van het ontwikkelen van vaardigheden. Probeer je Sim daarom speciale emoties te geven die kunnen helpen je vaardigheden te ontwikkelen.

Geïnspireerd, gefocust of energiek zijn bijvoorbeeld emoties die je Sims helpen bij het sneller ontwikkelen van een vaardigheid. Je herkent de emoties van je Sim aan de kleur tekstballon boven zijn of haar hoofd.

In dit voorbeeld vervul ik wensen van de Sim wanneer ze zich energiek voelt. Deze emotionele staat geeft een bonus bij het uitvoeren van fysieke activiteit, waardoor ze sneller stijgt in haar atletisch vermogen.

Interactie met andere Sims

Interactie met andere Sims is niet alleen goed voor het verbeteren van sociale relaties, maar ook een gemakkelijke manier om vaardigheden te verbeteren.

Vaardigheden als komedie of charisma worden bijvoorbeeld verbeterd door te spreken met andere Sims. Deze interacties zie je duidelijk verbeteren via de pictogrammen voor de bijbehorende vaardigheid. Ga daarom bijvoorbeeld samen eten of met een andere Sim tv kijken voor een boost voor je sociale vaardigheden.

Ga naar buiten

De openbare ruimte in De Sims 4 is een goede plek om je personages zich te laten ontwikkelen. Ga je naar een bar, dan is dat een plek waar je bijvoorbeeld je cocktailvaardigheid verbetert, of je vaardigheden in piano en comedy.

Dit kan natuurlijk ook thuis, maar je vaardigheden ontwikkelen zich sneller wanneer er andere Sims in de buurt zijn. Je wordt bijvoorbeeld sneller een betere bartender wanneer je werkt in een volle bar, dan wanneer je thuis voor de spiegel staat te oefenen.

Investeer in potions

Heb je genoeg punten verzameld, ga dan naar de aspiratie-optie en klik op het cadeaupictogram om naar de Rewards Store te gaan. In deze winkel vindt je een aantal extra’s, waaronder drankjes om je vaardigheden sneller te ontwikkelen. Aarzel niet om je punten hier te besteden; het is een goede investering.

Geniet van je nieuwe vaardigheden!

Nu ontwikkel je als het goed is sneller dan ooit de verschillende vaardigheden van je Sims. Zo verdien je snel meer geld, word je succesvoller in sociale relaties en nog veel meer. We nodigen je uit te experimenteren met onze tips en ons te vertellen welke tips jij hebt!

Wat vind jij van de nieuwe mogelijkheden in De Sims 4?

  • Link Gekopieerd!
Bezig commentaar te laden