Autodesk 123D Make

Autodesk 123D Make 1.0.1

Breng 3D-modellen tot leven met fijne ontwerpsoftware

VOOR

  • Importeert uit andere 3D-software
  • Gemakkelijk in 't gebruik
  • Maakt bouwpakketten

TEGEN

  • Ontwerpfunctie onduidelijk

Uitmuntend
8

Autodesk 123D Make is een gratis ontwerpprogramma voor 3D-modellen. Het bijzondere aan deze software is het gemak waarmee je modellen importeert en de mogelijkheid om je creaties te produceren. Wilde fantasieën worden werkelijkheid in (ondere andere) papieren, keramieken of plastic vorm.

Autodesk timmert hard aan de weg op het terrein van "luchtig ontwerp". Het bedrijf tilt zichzelf uit de hermetisch afgesloten sfeer van technisch digitaal design en maakt zodoende ontwerpen gemakkelijker voor de massa. Autodesk 123D Make steekt net als Autodesk 123D Catch prima in elkaar en presenteert heldere, no-nonsense menu's. Na het maken of inladen van een model breng je de creaties tot leven via bedrijven met een 3D-printer (dit kan vanaf de website).

Het is tevens mogelijk om een model te maken met Autodesk 123D Catch, om deze daarna te openen in Autodesk 123D Make. Ook importeer je gemakkelijk designs uit andere programma's, zoals Google Sketchup of Autodesk 3ds Max. Autodesk 123D Make zet modellen om in lagen, die je als plakjes kan laten uitprinten om vervolgens in elkaar te zetten. Gemaakte modellen bestel je via de partners van Autodesk.

De ontwerpfunctie in Autodesk 123D Make is onduidelijk, maar je importeert het beste uit andere programma's (wij raden Google Sketchup en Autodesk 123D Catch aan). Je maakt met deze software in een handomdraai je eigen speelgoed, sieraden; noem het maar op. Zoek je een ludiek cadeau voor vrienden of familie, probeer dan deze software eens uit.

Autodesk 123D Make ondersteunt de volgende formaten

STL, OBJ

Meeste downloads Grafisch & Ontwerp voor mac

Meer
Autodesk 123D Make

Download

Autodesk 123D Make 1.0.1

Beoordelingen about Autodesk 123D Make

Promotie×