AdFender

AdFender 1.80

AdFender verwijdert alle sporen van reclame en advertenties

AdFender verwijdert alle sporen van reclame en advertenties op de site die je bezoekt. Een efficiënt programma met veel configuratie-opties.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Verwijdert advertenties en banners
  • Verschillende lijsten met filters
  • Laat bespaarde bandbreedte zien
  • Veel configuratie-mogelijkheden
  • Ongestoord surfen

TEGEN

  • Ontwerp kan beter
  • Nauwkeurig, maar niet onfeilbaar

Uitmuntend
8

AdFender verwijdert alle sporen van reclame en advertenties op de site die je bezoekt. Een efficiënt programma met veel configuratie-opties.

Weg met advertenties

Reclame wordt geïdentificeerd en verwijderd door middel van lijsten met filters. Er zijn verschillende soorten, algemeen of voor specifieke talen, gewijd aan privacy of gericht op risicogroepen voor malware. De lijsten vind je in het menu Filters. Je maakt gebruik van één of meer lijsten of maakt zelf een aangepaste lijst. Daarnaast toont AdFender een log van geblokkeerde items en de bandbreedte die je hebt bespaard.

AdFender verwijdert niet alleen advertenties uit de bekende browsers, maar ook in P2P-software (BearShare, BitComet, iMesh en Pando) en Instant Messengers (o.a. ICQ, Trillian en Yahoo Messenger).

Ook zie je de cookies die worden opgeslagen door de browsers als Internet Explorer, Firefox en Chrome, en geeft AdFender in het rood aan welke mogelijk aan Ad Servers gekoppeld zijn. Met één simpele klik verwijder je de onnodige cookies.

AdFender start automatisch bij het ​​opstarten van Windows. Wil je dit niet, dan schakel je dit gemakkelijk uit bij de opties van het programma.

Ongestoord surfen

Na de installatie werkt AdFender meteen. Het programma wordt in het systeemvak van Windows geplaatst en jij hoeft helemaal niks meer te doen.

Al je reclame wordt geblokkeerd. Wil je toch dingen aanpassen, dan gaat dat gemakkelijk in de, iets verouderde, interface.

Een echt efficiënte oplossing tegen reclame

AdFender doet precies wat het belooft. Tijdens onze tests zagen we (op een paar uitzonderingen na) geen enkele vorm van reclame, video-advertenties, pop-ups of banners. Ook werd er minder geheugen (ongeveer 12MB tijdens deze test) gebruikt.

Niet alleen handig om van die irritante reclame af te komen, maar ook op je privacy te beschermen.

AdFender

Download

AdFender 1.80

Beoordelingen about AdFender

Promotie×