AppMgr III

AppMgr III (App 2 SD)

Ruimte vrijmaken op je Android telefoon

VOOR

  • Fraai menu
  • Eenvoudig in 't gebruik
  • Checkt automatisch bij nieuwe installaties
  • Cache-geheugen vrijmaken met 1 toets

TEGEN

  • Wij vonden er geen

Uitmuntend
8

Met het gratis App 2 SD verplaats je applicaties van je telefoons interne geheugen naar de SD-kaart (externe opslagschijf). Zo maak je op eenvoudige wijze ruimte vrij op je Android-toestel.

Wellicht komt het je bekend voor: na het installeren van een app verschijnt er plots een bericht dat er geen plek meer is. Applicaties hebben soms de nare gewoonte zich op je interne schijf te nestelen. Veel apps ondersteunen echter ook installatie op de SD-kaart. Normaal gezien dien je het instellingenmenu van je phone te openen om ze handmatig over te zetten. Gelukkig maakt App 2 SD het proces een stuk eenvoudiger.

Het hoofdmenu van App 2 SD toont met fraaie knoppen welke van jouw geïnstalleerde apps overgezet kunnen worden. Binnen een paar vingertoetsen heb je zo megabytes aan ruimte vrijgemaakt. Na nieuwe installaties checkt App 2 SD ook automatisch waar ze staan en of ze verplaatst kunnen worden.

Ben je moe van het bericht dat er geen vrije ruimte meer is op je Android-telefoon? App 2 SD maakt het overzetten van applicaties naar SD-kaart een fluitje van een cent.

Meeste downloads Boeken voor android

Meer
AppMgr III

Download

AppMgr III (App 2 SD)

Beoordelingen about AppMgr III

Promotie×