Bolt

Bolt 2.5

Snelle browser toont websites exact zoals ze zijn

VOOR

  • Veel instellingen
  • Ondersteunt Flash, HTML5
  • Web Apps toevoegen

TEGEN

  • Inzoomen omslachtig

Excellent
9

Bolt is een gratis alternatieve browser voor BlackBerry telefoons. Is er ook maar iets dat je mist in de reguliere browser, dan heeft deze alleskunner het wel. Van Flashweergave tot HTML5: alle moderne webstandaarden zitten in de trukendoos van Bolt.

Een veelvoorkomend probleem tijdens het internetten op een telefoon betreft de webervaring met mobiele browsers. Een oplossing die veel websites bieden, is een verkleinde, gestripte versie van de pagina, hoewel deze noodzaak bij moderne telefoons haast niet meer bestaat. Browsen kan tegenwoordig precies zoals je gewend bent op de pc of Mac, met dezelfde weelde van het web. Bolt maakt het mogelijk en detecteert video's op websites om ze in passende kwaliteit af te spelen.

Wat meteen opvalt aan Bolt is de snelheid waarmee websites laden. Zelfs de volste, drukste webpagina's laden in een mum van tijd. Eventuele video op je favo webstek opent Bolt in hetzelfde scherm. Zo bekijk je video's op YouTube, MTV en MySpace. Bolt rommelt niet met de indeling van pagina's of de manier van weergave: je krijgt een website dan ook in al haar glorie te zien. Een leuke bonus betreft de toevoeging van Web Apps: extra functies die Twitter en Facebook-functionaliteit toevoegen aan de verkenner.

Bolt is een supersnelle browser, met een enorm aantal extra functies. De webverkenner toont websites zoals ze zijn en maakt daarmee de webervaring vanaf BlackBerry stukken beter.

Meeste downloads Browsers voor blackberry

Meer

Beoordelingen about Bolt

Promotie×