Burnout Paradise

Burnout Paradise The Ultimate Box

De hemel voor het vernietigen van races!

VOOR

  • Enorme open wereld
  • Mooie graphics
  • Groot gevoel voor snelheid

TEGEN

  • Downloaden is groot voor zo'n korte demo
  • Grote wereldkaart kan intimiderend zijn
  • In game DJ is vervelend

Excellent
9

PC-gebruikers moesten een beetje wachten op Burnout Paradise om de overstap van consoles te maken, en mogelijk om te compenseren, biedt Criterion deze demo die je totale toegang geeft tot de denkbeeldige stad, al is het maar voor een half uur.

De limiet van een half uur is een probleem, want dit is een enorme download, die binnenkomt met 3 gigabytes! Als je een langzame internetverbinding hebt, kun je gemakkelijk langer downloaden dan je kunt spelen. Het tweede probleem is het formaat om je aan het spel voor te stellen - wat je autorijden onderbreekt om iets uit te leggen - kan irriterend zijn als je echt gewoon wilt rijden, de stad wilt zien en tegen dingen wilt botsen.

Deze kritiek mag niet ten koste gaan van een absoluut fantastisch arcade racespel . Als je realistische bediening en simulatie van je racegames eist, is Burnout Paradise niets voor jou. De natuurkunde is overtuigend, terwijl de behandeling van de auto's vergevingsgezind genoeg is om lange drifts en belachelijke sprongen en crashes mogelijk te maken. Crashes, zoals fans van Burnout je zullen vertellen, zijn nergens anders beter gedaan en ze zijn goed geïntegreerd in races (na een grote crash heb je een running start!). Dit gaat allemaal over adrenalinevoeding, over de top en psychotisch gevaarlijke races.

Er zijn talloze uitdagingen van rechte races tot Road Rage, waarbij het de bedoeling is om een ​​aantal andere racers te vernietigen voordat je je voertuig en Marked Man vernietigt, waar je een bestemming moet bereiken voordat achtervolgers je vernietigen. Als alternatief kun je gewoon rondrijden door de enorme open wereld van Paradise City. Sommige mensen vinden het ontbreken van een gedefinieerde structuur lastig - je wordt nooit verteld iets te doen, kom gewoon naar wedstrijden op je gemak, maar je komt al snel in het ritme van het spel.

Visueel gezien zien de auto er geweldig uit, is het modelleren van schade precies wat je zou willen, en de stad is geweldig om naar te kijken, 's nachts of overdag. Het voordeel van deze fictieve stad is dat hij speciaal is gebouwd om in te rijden en dat de hoeken, hellingen, korte bezuinigingen enzovoort die royaal bezaaid zijn, betekenen dat het altijd een leuke plek is om te zijn.

Zolang realisme niet jouw ding is, is Burnout Paradise City de perfecte driving playground.

Meeste downloads Racespellen voor windows

Meer
Burnout Paradise

Download

Burnout Paradise The Ultimate Box

Beoordelingen about Burnout Paradise

Promotie×