Elsevier

Elsevier 1.0

Overal de artikelen van Elsevier bij de hand

VOOR

  • Markeert gelezen berichten
  • Heldere kolommen

TEGEN

  • Alleen verticale weergave

Uitmuntend
8

Dankzij de Elsevier iPhone applicatie lees je de berichten van de gelijknamige website in een handig overzicht. De gratis applicatie toont de artikelen van Elsevier.nl in handige kolommen en verschillende categorieën.

Ben je een fervent lezer van het blad Elsevier of de artikelen op de website dan vergemakkelijkt deze applicatie het lezen. Het hoofdscherm van Elsevier bestaat uit een aantal tabbladen, waaronder Voorpagina, Opinie en Stijl. Artikelen zet je gemakkelijk in een favorietenlijst of deel je met anderen via Twitter. Wil je een stuk beeldvullend lezen dan tik je eenvoudigweg op het artikel, waarna het naar een volledig scherm schiet. Met je vinger beweeg je door een artikel (verticaal), wat voelt als bladeren.

Elsevier oogt overzichtelijk. Dit in tegenstelling tot de reguliere website, die je constant plaagt met indringende advertenties tegen een knalrode achtergrond. Terwijl deze pagina's ogen als een datingsite uit de jaren 80, doet deze iPhone-applicatie ons deugd. Het nieuws in de categorieën Nederland, Politiek en Europese-Unie leest prima weg op iPhone en iPod touch.

Elsevier is leesbaar en overzichtelijk. De applicatie brengt hapklaar nieuws in 3 heldere categorieën en doet dit vele malen effectiever dan de website waar het haar info uit haalt. Zoek je snel en leesbaar nieuws voor onderweg dan is de Elsevier applicatie een waardevolle informatiebron.

Meeste downloads Tijdschriften & Kranten voor iphone

Meer

Beoordelingen about Elsevier

Promotie×