FAAD

FAAD 1.3.2

Overzicht van de gratis applicaties per dag

VOOR

  • Toont gratis apps
  • Optie gratis spel 'wensen'

TEGEN

  • Oogt gedateerd

Goed
7

In de App Store is het geregeld feest. Per dag zijn namelijk een groot aantal applicaties gratis. Hoe kom jij nu te weten welke games of programma's je kosteloos uit de winkel plukt? Met de gratis applicatie FAAD (Free App A Day)!

Er zijn een aantal websites waar je informatie vindt over gratis applicaties. Een ervan is freeappaday.com, waarbij de webmasters reclame maken voor applicaties in ruil voor gratis downloads. Ook wij plukken de vruchten van deze websites, maar helaas vinden we niet altijd de tijd om de website te bezoeken. FAAD somt netjes de gratis apps van de dag op en herinnert je via notificaties aan de titels.

FAAD ziet er ontzettend gedateerd uit, hoewel het netjes de gratis dagelijkse programma's toont. Hierdoor heb je altijd de koopjes in het vizier en vul je je iDevice met gratis hebbedingetjes. FAAD maakt natuurlijk wat reclame tijdens je koopjestocht maar dit mag de pret niet drukken. Je vult namelijk in no-time je toestel met kosteloos plezier.

FAAD informeert op minimalistische wijze over koopjes en gratis applicaties. De gratis applicaties zijn niet altijd van goede kwaliteit, maar dikwijls zit er een juweeltje tussen. Dankzij FAAD ben je altijd op de hoogte en bovendien stuur je gemakkelijk je gewenste gratis titel naar de makers.

Meeste downloads Browsers voor iphone

Meer

Beoordelingen about FAAD

Promotie×