Frozen Free Fall for Windows 10

Frozen Free Fall for Windows 10

Een ijsbreker van Disney

Speel Samen met Anna, Olaf en Elsa, de sterren van Frozen, in dit puzzelspel voor Windows 8. Frozen Free Fall is gebaseerd op de populaire Disney-film.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Leuk voor fans van Frozen
  • Uitstekende graphics
  • Behulpzame tutorials

TEGEN

  • Noodzakelijke in-app aankopen in latere levels
  • Gedwongen gebruik van speciale krachten

Gemiddeld
6

Speel Samen met Anna, Olaf en Elsa, de sterren van Frozen, in dit puzzelspel voor Windows 8. Frozen Free Fall is gebaseerd op de populaire Disney-film.

Prinsessen-power

Net zoals bij veel andere puzzelspellen, draait het in Frozen Free Fall om het afronden van verschillende uitdagingen: behaal binnen de tijd een bepaalde score, vernietig ijsblokken of laat voorwerpen naar beneden vallen.

Voor elke match kies je een bondgenoot (één van de karakters uit de film). Elk van hen heeft een speciale kracht die je helpt bij het vernietigen van de blokken. Aan het eind van iedere ronde komt de zogenaamde Free Fall modus en worden alle overgebleven speciale stukken vernietigd.

Haal je het level niet, dan verlies je een leven. Je hebt vijf levens en het duurt een half uur voor deze weer zijn aangevuld. Rond level 17 worden de levels steeds moeilijker en zijn ze bijna onmogelijk uit te spelen zonder in-app aankopen.

Warming up

 

Heb je al eerder Bejeweled of Candy Crush gespeeld, dan komt de gameplay van Frozen Free Fall je ongetwijfeld bekend voor.
Je vernietigt rijen door tenminste drie stenen van dezelfde kleur naast elkaar te zetten. Door te vegen, verwissel je de stenen. Wil je speciale krachten gebruiken, dan klik je op het icoontje naast je bondgenoot.

Scherpe graphics

 

Frozen Free Fall heeft behoorlijk indrukwekkende graphics. Je bondgenoot ziet er exact zo uit als in de film. Ook zijn de cutscenes tussen de levels van een erg hoge kwaliteit.
Het spelbord valt hier een beetje bij in het niet, maar ziet er nog steeds prima uit. Helaas is het geluid niet om over naar huis te schrijven. Dat is erg matig en je hoort het hele spel door hetzelfde melodietje.

Verslavend spel dat zijn coolheid snel verliest

Hoewel Frozen Free Fall aanvankelijk erg vermakelijk is, is de lol er halverwege echt wel af. Het spel wordt op dat moment te moeilijk om zonder in-app aankopen te spelen.

Meeste downloads Puzzels voor windows

Meer
Frozen Free Fall for Windows 10

Download

Frozen Free Fall for Windows 10

Beoordelingen about Frozen Free Fall for Windows 10

Promotie×