Goat Simulator

Goat Simulator 1.3.42504

Speel een geit in de meest bizarre simulator ooit

In Goat Simulator, de naam zegt het al, wordt het leven van een geit gesimuleerd. Ja, dat hoorde je goed: een geit.

In de open wereld van Goat Simulator ren je rond, laat je mensen schrikken en sloop je alles wat los en vast zit. Het spel is volkomen bizar, maar daardoor ook bijzonder grappig. 

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Zeer origineel
  • Vermakelijk en vol humor
  • Meerdere verrassingen te ontdekken
  • Surrealistische sfeer
  • Het enige spel waar de bugs iets bijdragen

TEGEN

  • Geen echt doel
  • Ongeschikt voor hardcore gamers
  • Kleine speelwereld

Goed
7

In Goat Simulator, de naam zegt het al, wordt het leven van een geit gesimuleerd. Ja, dat hoorde je goed: een geit.

In de open wereld van Goat Simulator ren je rond, laat je mensen schrikken en sloop je alles wat los en vast zit. Het spel is volkomen bizar, maar daardoor ook bijzonder grappig. 

Een anarchistische geit

Geiten lijken misschien hele onschuldige beestjes, maar de geit in Goat Simulator is anders dan zijn soortgenoten. Deze blatende anarchist heeft maar één doel in het leven: alles slopen dat op zijn pad komt.

Blaten, mensen laten schrikken, inbreken in huizen, auto's vernietigen, hekken omver beuken, en nog veel meer. Het kan allemaal in Goat Simulator.

Je hoorns zijn het meest logische om te gebruiken in je alles vernietigende slooptocht, maar vergeet ook je tong niet! Lik je iets, dan blijft dit aan je tong hangen en zo kun je het overal mee naar toe slepen.

Het spel heeft niet echt een doel of missie. Het enige dat je doet is rondrennen, dingen slopen en punten verzamelen en zo een plekje op het leaderboard veroveren.

Er zijn ook bepaalde achievements te behalen, bijvoorbeeld als je een bepaalde tijd met behulp van een jetpack in de lucht blijft. Een geit met een jetpack? Juist. We zeiden toch al dat Goat Simulator bizar is?

De geit in Goat Simulator mag dan andere vaardigheden dan zijn soortgenoten hebben, hij blijft kwetsbaar voor verkeer. Kijk dus uit als je de straat oversteekt, want voor je het weet ben je een ex-geit. Lang rouwen om de dode geit is echter niet nodig: met één druk op de knop sta je weer op alsof er niks gebeurd is.

In de open wereld kom je van alles tegen. Een arena waarin je vecht tegen andere geiten bijvoorbeeld. Ook erg grappig is een huis met daarin een tv waarop je het spel Flappy Goat (een eerbetoon aan het beroemde Flappy Bird) kunt spelen.

Simpele bediening

Je verplaatst de geit met de WASD-toetsen. Met "1" blaat je, met "E" lik je, "R" is voor je speciale vaardigheden en met shift draai je. Met de muis beweeg je de camera en met één klik op de linkermuisknop laat je al je agressie de vrije loop.

Het spelen van Goat Simulator is eenvoudig en de bediening is verrassend goed. Daar tegenover staat dat de animaties niet al te best en (opzettelijk) onvolmaakt zijn.

Bugs met een onweerstaanbare charme

Goat Simulator speel je in een derdepersoonsperspectief. De graphics zijn okay, maar verre van perfect. Integendeel: het spel zit vol met bugs.

Zo gaat de kop van de geit in Goat Simulator soms zonder reden dwars door muren of hekken heen, mensen die je hebt gespietst verdwijnen op onverklaarbare wijze en de animaties zijn niet erg gepolijst.

Gek genoeg dragen al die bugs bij aan de bizarre charme van Goat Simulator. Het is zo slecht dat het goed wordt. Zelfs de slechte achtergrondmuziek draagt bij aan de surrealistische sfeer van het spel.

Lol met geiten

Het leven van een geit wordt in Goat Simulator een stuk spannender gebracht dan het werkelijk is. Maar is de game zonder doel nu ook echt de moeite waard?

De ontwikkelaars hebben sowieso flink wat aandacht gegenereerd met hun bizarre titel. Vooral de keuze om de bugs te laten zitten leverde flink wat opgetrokken wenkbrauwen op. Maar juist die rare onvolmaaktheden maken Goat Simulator tot wat het is. Op een gekke manier werkt het gewoon.

Goat Simulator is natuurlijk niet voor iedereen. De hardcore gamer vindt er waarschijnlijk niets aan. Casual gamers zullen eerder toegeven aan hun nieuwsgierigheid naar dit vreemde spel. Hoe dan ook, Goat Simulator is volkomen uniek en totaal anders dan anders. Alleen daarom al is het de moeite waard.

Meeste downloads Actiespellen voor mac

Meer
Goat Simulator

Download

Goat Simulator 1.3.42504

Beoordelingen about Goat Simulator

Promotie×