LEGO Ninjago REBOOTED

LEGO Ninjago REBOOTED 1.0.0

Ontdek de wereld van Ninjago in dit LEGO-spel

LEGO Ninjago REBOOTED is gebaseerd op de gelijknamige speelgoedlijn. In een mix tussen running en jumping game spelen de vier helden van de reeks een hoofdrol.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Afwisselend rennen en springen
  • Verschillende bewegingen
  • Soundtrack

TEGEN

  • Gelijksoortige bewegingen lijden tot fouten
  • Op de Galaxy Nexus vertraagt het spel soms

Goed
7

LEGO Ninjago REBOOTED is gebaseerd op de gelijknamige speelgoedlijn. In een mix tussen running en jumping game spelen de vier helden van de reeks een hoofdrol.

Gebruik al je krachten tegen de Overlord

In LEGO Ninjago REBOOTED bestuur je om de beurt Kai, Cole, Zane en Jay, vier ninja's. Je helpt ze bij het beklimmen van de Borg-toren, en het uitschakelen van de kwaadaardige Overlord.

Er zijn twee spelmodi in LEGO Ninjago REBOOTED: in de story mode wordt het verhaal van seizoen 4 van Ninjago verteld en in de endless mode is het de bedoeling zoveel mogelijk punten te verzamelen.

Een mix van genres

LEGO Ninja REBOOTED combineert twee populaire mobiele genres met elkaar: de jumping game en de running game. Zo is het spel een kruising tussen bijvoorbeeld Doodle Jump en Jetpack Joyride. Je moet op allerlei manieren klimmen, springen en rennen, afhankelijk van de fase van het spel waarin je je bevindt. Helaas lijken sommige manieren van besturen erg op elkaar, waardoor je soms onbedoelde bewegingen maakt.

Om verder te komen in LEGO Ninjago REBOOTED moet je, net als bij veel andere LEGO-spellen, de LEGO-steentjes verzamelen die door de levels verspreid zijn. Zo speel je nieuwe schilden en aanverwante goodies vrij.

Zorgvuldige presentatie

LEGO Ninjago REBOOTED ziet er over het algemeen prima uit. De animatie is vloeiend, maar het running gedeelte hapert af en toe. De omgevingen zijn helaas weinig gevarieerd, je zit eigenlijk alleen maar in de toren.

Een spel voor fans van de serie en van LEGO

Ondanks het grote aantal verschillende LEGO-spellen zijn de ontwikkelaars er toch in geslaagd iets anders dan anders te maken. LEGO Ninjago REBOOTED onderscheidt zich door de afwisselende gameplay. Toch is het spel vooral geschikt voor fans van Ninjago en van LEGO.

LEGO Ninjago REBOOTED

Download

LEGO Ninjago REBOOTED 1.0.0

Beoordelingen about LEGO Ninjago REBOOTED

Promotie×