Microsoft Access 2013

Microsoft Access 2013 15.0.4420.1017

Databases met cloud integratie

VOOR

  • Veel beschikbare templates
  • Makkelijke toegang tot de cloud
  • Eenvoudige bediening

TEGEN

  • Niet geschikt voor zeer grote databases

Uitmuntend
8

Microsoft Access 2013 is de professionele database-software uit het Microsoft Office 2013-pakket. Deze variant van het populaire kantoorpakket biedt online opslag van je bestanden via SkyDrive. Daarnaast is het programma geoptimaliseerd voor touchscreen-bediening en gebruik met Windows 8.

Microsoft Access 2013 geeft je de tools die je nodig hebt om databases te maken en beheren met behulp van een grafische interface. Je maakt nieuwe bestanden aan met een van de basis sjablonen, en hebt hierbij de keuze uit public relations, projectmanagement en tracking. Tijdens het importeren van een Microsoft Access 2013 sjabloon voer je direct de belangrijkste basisinstellingen van jouw database in.

In Microsoft Access 2013 sla je jouw bestanden op als apps en bekijk je ze via SharePoint online. Je werkt online met collega's aan hetzelfde document, maar je hebt de mogelijkheid om iedereen verschillende toegang te geven. Dit doe je door de functie ontwerper, schrijver of lezer toe te voegen. Afhankelijk van hun classificatie kunnen werknemers het bestand bekijken, gegevens wijzigen of volledig wijzigen. Je deelt jouw Microsoft Access 2013 apps gratis met andere gebruikers, en hebt zelfs de mogelijkheid ze te verkopen in de Office Store.

Microsoft Access 2013 valt op door de volledige gereviseerde interface die speciaal gericht is op tablets en touchscreens. De snelle verbinding met clouddienst SkyDrive en online bewerkingsopties zijn een geweldige toevoeging. Dankzij het grote aantal opties en de relatieve eenvoudigheid van dit programma is Microsoft Access 2013 een handig database-programma.

Meeste downloads Projectmanagement voor windows

Meer
Microsoft Access 2013

Download

Microsoft Access 2013 15.0.4420.1017

Beoordelingen about Microsoft Access 2013

Promotie×