Microsoft Visio

Microsoft Visio Professional 2007

Diagrammen volgens Microsoft

VOOR

  • Eenvoudig te gebruiken interface
  • Maak diagrammen, stroomdiagrammen, kalenders en meer
  • Kant-en-klare sjablonen inbegrepen

TEGEN

  • Aangepaste sjablonen kunnen lastig zijn om te maken

Uitmuntend
8

De proefversie voor Microsoft Visio 2007 is niet langer beschikbaar. U kunt een gratis proefversie downloaden van Microsoft Visio 2013 in plaats daarvan.

Microsoft Visio 2007 is een hulpmiddel waarmee pc-gebruikers verschillende diagrammen en tekeningen kunnen maken.

Houd er rekening mee dat er een recentere versie beschikbaar is - Microsoft Visio 2010 . Als je echter geïnteresseerd bent in de 2007-versie, lees dan verder!

Als u ooit een stroomdiagram voor werk of school moet maken, begrijpt u hoe moeilijk (en rommelig!) Het kan zijn om met de hand te tekenen.

Microsoft Visio is een waardevol hulpmiddel voor iedereen die werk moet maken zoals tekeningen, netwerkdiagrammen en kalenders. U kunt zelfs kantoorindelingen en stroomdiagrammen maken. Kant-en-klare sjablonen zijn opgenomen in Microsoft Visio, of u kunt ervoor kiezen om helemaal opnieuw te beginnen als dat uw voorkeur is. Microsoft Visio, lid van de Microsoft Office 2007- familie, biedt u veel opties en is compatibel met andere Office-programma's, wat het nog gemakkelijker maakt.

Hoewel er veel soorten tekeningen zijn die u met Microsoft Visio kunt maken, zijn er drie basisstappen die de meeste gebruikers nodig hebben om kant-en-klare sjablonen van elk ontwerp te maken. Kies gewoon een sjabloon dat je leuk vindt en open het, sleep vormen en maak verbinding zoals je wilt en vul tenslotte de vormen bij met elke gewenste tekst. Dat is echt alles wat er is met Microsoft Visio.

Het maken van aangepaste ontwerpen is het enige echt lastige deel over het gebruik van Microsoft Visio. Beginnende gebruikers vinden het misschien moeilijk om te leren doen. Het kost ook wat tijd om door de interface van het programma te navigeren.

Ideaal voor vrijwel elke diagrambehoefte, Microsoft Visio is een eenvoudig te gebruiken programma voor studenten en werknemers.

Meeste downloads Projectmanagement voor windows

Meer
Microsoft Visio

Download

Microsoft Visio Professional 2007

Beoordelingen about Microsoft Visio

Promotie×