MindManager

MindManager 2012 10.0.445

Organiseer ideeën, mensen, plannen en middelen

VOOR

  • Eenvoudig aan de slag en te gebruiken
  • Geweldige hulpopties
  • Volledig aanpasbare kaarten
  • Biedt een verscheidenheid aan stijlen en sjablonen

TEGEN

  • Moet zich registreren om documenten te delen

Excellent
9

MindManager is een uitgebreide organisator voor pc-gebruikers die zowat alles in hun dagelijks leven willen volgen.

Soms kunnen gecompliceerde projectbeheertaken eenvoudiger worden gemaakt door de gegevens grafisch te compileren. Net als concept van EDraw Mindmap , is MindManager een zeer complete tool die je daarbij helpt, waarbij je je ideeën in kaart brengt en het besluitvormingsproces hopelijk stroomlijnt en verfijnt , terwijl dit wel gebeurt.

MindManager is een aantrekkelijke tool die de meeste gebruikers meteen prettig vinden. Het is de moeite waard om de interactieve snelstartgids te volgen, zodat u vertrouwd kunt raken met de belangrijkste functies en functies van het programma. Tegen de tijd dat u klaar bent, zou u gemakkelijk in staat moeten zijn om uw eigen kaarten te maken. Er zijn eindeloze toepassingen voor MindManager. Als je de ideeën hebt, geeft dit programma je de middelen om ze uit te drukken, op een aantrekkelijke en geordende manier die het veel gemakkelijker zal maken als het tijd is om te handelen.

MindManager heeft veel extra's waarmee je je kaarten zo gedetailleerd kunt maken als je wilt. U kunt meerdere onderwerpen, subonderwerpen, relaties en andere elementen toevoegen. Alles kan worden gesleept en verwijderd en met rechtsklikken kunt u elementen toevoegen zoals pictogrammen, notities, afbeeldingen, koppelingen en bijlagen. Als u klaar bent, kunt u het document behandelen als elke andere tekst, bewerken, spellingcontrole en exporteren naar verschillende indelingen.

De belangrijkste attractie van MindManager ligt in hoe gemakkelijk het is om informatie en ideeën te organiseren. Een ingewikkeld idee wordt al snel een werkbaar plan als je het op papier krijgt, en de gebruiksvriendelijke interface van MindManager betekent dat je elementen zo vaak kunt verplaatsen als je wilt totdat je het goed hebt gedaan. MindManager heeft ook functies zoals een timer, brainstormmodus en ingebouwde internetmogelijkheden , elementen die een al geweldig programma naar een ander niveau tillen.

MindManager maakt het organiseren van zelfs de meest complexe projecten een fluitje van een cent.

Meeste downloads Projectmanagement voor windows

Meer
MindManager

Download

MindManager 2012 10.0.445

Beoordelingen about MindManager

Promotie×