Now Browser

Now Browser 1.1.3

Lichtgewicht browser voor Android

Now Browser is een nieuwe, lichtgewicht (minder dan 200kB!) browser die eenvoud hoog in het vaandel heeft. Het is een intuïtieve en veelzijdig browser die Flash en het gebruik van gestures ondersteunt.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Lichtgewicht: minder dan 200 kB!
  • Snel webpagina's laden
  • Incognito
  • Bruikbare en minimalistische interface
  • Ondersteunt gestures en flash

TEGEN

  • Weinig gestures
  • Slechts vijf open tabbladen in de gratis versie

Uitmuntend
8

Now Browser is een nieuwe, lichtgewicht (minder dan 200kB!) browser die eenvoud hoog in het vaandel heeft. Het is een intuïtieve en veelzijdig browser die Flash en het gebruik van gestures ondersteunt.

Gestures en Flash

Now Browser is geschikt voor alle apparaten, neemt weinig geheugen in en laadt pagina's met een verbazingwekkende snelheid.

Daarnaast ondersteunt de Now Browser het gebruik van full-screen en het afspelen van Flash-inhoud. Als je dit wilt, stel je de browser zo in dat de tabbladen van de laatste sessie weer geopend worden bij het opnieuw opstarten van de browser.

Ook het gebruik van gestures wordt ondersteunt in Now Browser: veeg om vooruit of achteruit te gaan, houd je vinger op het scherm om een nieuw tabblad te open of dubbelklik om in te zoomen.

Bij de instellingen wijzig je de standaard zoekmachine van Now Browser. Normaliter is dit Google, maar gebruik je liever een andere, dan is dit ook mogelijk. Je kiest uit Bing, Yahoo, StartPage en DuckDuck Go. Voor Chinese gebruikers is er ook Baidu, de Russen kiezen mogelijk ook voor Yandex.

Wil je de boel nog extra aanpassen, dan is er een optie om de user agent te wijzigen. 

Minimalistische interface

De interface van Now Browser is erg minimalistisch. Dit zorgt voor een uitstekende gebruiksvriendelijkheid en maakt de browser gemakkelijk te bedienen. Wil je naar het menu, dan klik je op het tandwiel-icoon.

Vanuit daar heb je gemakkelijk toegang tot de geschiedenis, je bladwijzers, browser-modus en de instellingen.

Door de gemakkelijk te onthouden gestures is de browser nog eenvoudiger te gebruiken.

Extreem licht. Extreem snel.

Now Browser is een verrassende app. Het neemt verrassend weinig ruimte in en laadt de webpagina's. De minimalistische interface, in combinatie met het gebruik van gestures, zorgt voor een grote gebruiksvriendelijkheid. Ook de ondersteuning van Flash is erg prettig, net als de tegenwoordige onmisbare incognito-functie.

De functies Clear Cache on exit, Java Script Superfast Mode en Connection saver zijn alleen beschikbaar in de betaalde versie van Now Browser. In deze gratis versie kun je ook slechts vijf tabbladen tegelijk open hebben.

Hoe dan ook is Now Browser een uitstekend alternatief voor de grote concurrenten zoals Firefox, Chrome, Opera en Dolphin.


Meeste downloads Browsers voor android

Meer
Now Browser

Download

Now Browser 1.1.3

Beoordelingen about Now Browser

Promotie×