Panda Global Protection

Panda Global Protection 2016

Panda Global Protection

VOOR

  • Meerdere goede apps in één
  • Mooie interface
  • Eenvoudig in te stellen

TEGEN

  • Lange installatie

Excellent
9

Panda Global Protection is een totaalpakket dat zich richt op het veilig en schoon houden van je computer. Dit is erg handig als je veel achter je pc zit en niet wilt dat de prestaties van je systeem er op achteruit gaan.

In Panda Global Protection vind je naast de welbekende antivirussoftware ook een persoonlijke firewall, een anti-spamfilter, online identiteitsbescherming en ouderlijke controle. Hoewel Panda Global Protection hiermee een enorm pakket aan bescherming biedt, werkt het allemaal zeer licht en vergt het weinig van je besturingssysteem. Dit alles is in een mooi jasje gestoken, met een duidelijke interface waardoor je precies ziet waar je mee bezig bent.

Wil je graag Panda Global Protection gebruiken dan dien je wel over engelengeduld te beschikken tijdens de installatie. Deze vergt namelijk veel tijd en tijdens dit langzame proces dien je je computer meermalen opnieuw op te starten. Heb je Panda Global Protection eenmaal geïnstalleerd dan moet je de computer nogmaals opnieuw opstarten om updates te installeren.

Panda Global Protection is een uitstekend beveiligingspakket voor je pc. Het houdt je computer schoon en helpt je de prestaties van je systeem te verbeteren. Enige minpuntje is de ellenlange installatie, maar eenmaal werkend is dit een puik programma.

Meeste downloads Veiligheid & Privacy voor windows

Meer
Panda Global Protection

Download

Panda Global Protection 2016

Beoordelingen about Panda Global Protection

Promotie×