Seashore

Seashore 0.1.9

Strakke beeldbewerker houdt 't simpel

VOOR

  • Handig hulpdocument

TEGEN

  • Moeizame selectie instrumenten

Uitmuntend
8

Seashore is een gebruiksvriendelijke opensource-editor waarmee je snel je foto's en ander beeldmateriaal bewerkt. De gratis software is gebaseerd op de populaire beeldbewerker Gimp en dat zie je terug in de eenvoudige menu's en 't grote gebruiksgemak.

Waar andere grafische programma's de gebruiker overweldigen met een overdosis aan opties, houdt deze digitale tekentafel het heerlijk simpel. Desondanks gooit Seashore je niet in 't diepe, maar biedt de applicatie een pdf-document met instructies voor de beginnende bewerker. Hierin lees je over de aanwezige filters en bewerking van beelden in afzonderlijke lagen.

Het enige smetje op 't blazoen van Seashore is de onduidelijke selectie van werkmateriaal. Zo nu en dan reageert 't programma niet op je muisklik. Hierdoor 'pak' je niet 't gewenste instrument en loop je de kans met een verkeerde kwast je kunstwerkje te vergallen. Even opletten dus.

Seashore is een prettig programma voor de 'casual' beeldbewerker. Het biedt net wat meer dan een tekenprogramma voor kinderen, maar heeft absoluut geen professionele aspiraties. Kleine aanpassingen maak je supersnel en Seashore's instrumenten zijn makkelijk te hanteren. Heb jij wél professionele ambities, gebruik dan liever grote broer Gimp.

Seashore ondersteunt de volgende formaten

TIFF, PNG, JPEG, JP2000, BMP, PICT, PDF, XBM and GIF

Meeste downloads Grafisch & Ontwerp voor mac

Meer
Seashore

Download

Seashore 0.1.9

Beoordelingen about Seashore

Promotie×