Snes9x

Snes9x 1.56.2

Super Nintendo games op je pc

VOOR

 • Leest ook ingepakte ROMS (in zip)
 • Fijne graphics
 • Mooi geluid

TEGEN

 • Slechts Snes-emulatie

Uitmuntend
8
Snes9x is een virtuele machine voor het spelen van spelletjes die oorspronkelijk op de Snes (Super Nintendo) zijn uitgebracht. De software simuleert een spelcomputer en speelt alle games van weleer.

Vroeger werkten spelcomputers met grote plastic 'bakken' vol chips (de oneetbare variant). Die plastic bak ging in een andere plastic pak, genaamd 'console'. We doen er nu een beetje lollig over maar destijds was een spelcomputer een noviteit. Tegenwoordig staat de inhoud van zo'n cartridge op een bestandje dat we ROM noemen. Deze bestandjes laad je in een virtuele machine, ofwel emulator.

Snes9x draait de spellen soepel en vloeiend. De beeldkwaliteit is prima, alsook het geluid. Dankzij de vele tweaks en instellingen stel je de emulator in op de gewenste weergave. De speelervaring is exact zoals die was in de goede oude tijd, klassiekers krijgen op deze manier een tweede leven. Daarnaast neem je met Snes9x eenvoudig je gamepret op in AVI-formaat, een leuk extraatje. Speel je overigens liever Playstation 2-spellen, kijk dan eens bij PCSX2.

Snes9x is een van de beste virtuele machines onder de zon. Speel duizenden spelletjes, exact zoals ze waren (en zijn!) bedoeld. Als extraatje speel je ook nog eens via internet tegen je vrienden met de optie Netplay.

Meeste downloads Utility games voor windows

Meer
Snes9x

Download

Snes9x 1.56.2

Beoordelingen about Snes9x

 • John Henraath

  door John Henraath

  waar kan ik dan SNES spellen downloaden .
  leuk zo een SNES emulator maar waar kun je dan spellen voor de SNES Em...   Meer

Promotie×