Twitter

Twitter

Twitter: microbloggen vanuit mooie interface

VOOR

  • Mooie interface

TEGEN

  • Geen push-notificaties

Uitmuntend
8

Twitter is één van de meest gebruikte tools voor micro-blogging en beschikbaar op de meeste mobiele telefoons. Ook voor Windows Phone is de gratis applicatie aanwezig en wel helemaal in de stijl van het gelikte besturingssysteem.

Sociale uitspattingen in 140 tekens; het is nog steeds razend populair en mogelijk vanaf elk apparaat. Twitter voor Windows Phone is net als de meeste apps goed geïntegreerd in het besturingssysteem, met menu's die je bereikt met kleine veegjes over het scherm. Bovenin zie je onder andere de trending topics, berichten van anderen en aanbevolen onderwerpen (of personen) om te volgen.

Het delen van foto's verloopt via services als Twitpic of yfrog en dit werkt allemaal prima. Twitter verkort links in berichten automatisch met haar eigen service. Ook het toevoegen van een locatie is mogelijk, zodat je volgers altijd weten waar je uithangt. Een klein nadeeltje van Twitter voor Windows Phone is het uitblijven van push notificaties, ofwel meldingen bij binnenkomende berichten of tweets in je interessegebied.

Twitterverslaafden kunnen hun hart ophalen: ook vanaf Windows Phone is microbloggen een waar genot. Op de (uitblijvende) notificaties na, werkt de dienst uitstekend op je Windows Phone.

Meeste downloads Browsers voor windows-phone-7

Meer

Beoordelingen about Twitter

Promotie×