Uitzending gemist

Uitzending gemist 2.0

Je favoriete programma's bekijken op je iPhone of iPad

VOOR

  • Goede beeldkwaliteit
  • Groot aanbod
  • Geoptimaliseerd voor iPad

TEGEN

  • Langzame zoekfunctie

Excellent
9

Uitzending gemist? Hier is het antwoord, verpakt in een prachtige iPhone-applicatie. Met het kosteloze uitzending gemist bekijk je veel programma's van publieke omroepen op je iPod Touch, iPad of je iPhone. De applicatie is universeel, wat betekent dat de schermgrootte zich aanpast aan jouw apparaat.

Deze applicatie is een uitkomst voor mensen die vaak op reis zijn of in het buitenland wonen. De lijst met beschikbare programma's is indrukwekkend en varieert van het NOS Journaal tot diverse Nederlandstalige series. Voor het Journaal en DWDD (de Wereld Draait Door) zijn overigens aparte applicaties beschikbaar.

Uitzending gemist is ingedeeld in 4 handige tabbladen, die je gebruikt om naar nieuwe- en populaire programma's te gaan. Ook zoek je gemakkelijk naar programma's in een lijst die is ingedeeld op alfabet. Bij het gebruikmaken van deze lijst is het belangrijk dat je geduld hebt, want de zoekfunctie werkt niet voordat alle programma's zijn ingeladen. De programma's die je bekijkt in Uitzending gemist zijn van goede kwaliteit, stream je via 3G (ofwel UMTS) dan is de kwaliteit iets minder goed.

Uitzending gemist is verplichte kost voor iedereen die onderweg graag een Hollands programma volgt. Het grote iPhone/iPod scherm leent zich uitstekend voor het bekijken van programma's en de beeldkwaliteit van Uitzending gemist is prima. Vooral op een wifi-verbinding krijg je beeld van uitmuntende kwaliteit.

Meeste downloads Tijdschriften & Kranten voor iphone

Meer
Uitzending gemist

Download

Uitzending gemist 2.0

Beoordelingen about Uitzending gemist

Promotie×