Universal USB Installer

Universal USB Installer 1.9.8.2

Linux installeren vanaf je USB-stick

VOOR

  • Gemakkelijke installatie
  • Werkt snel

TEGEN

  • Wij vonden ze niet

Uitmuntend
8

Universal USB Installer is een gratis programmaatje dat Linux voor je start en installeert vanaf een USB-stick. De software plaatst een versie van Linux als 'bootable' software op je USB-stick, zodat je een computer ermee opstart en meteen voorziet van je favoriete versie van het gratis besturingssysteem.

Bij het starten van Universal USB Installer wordt gevraagd om een distributie van Linux. Van tevoren kan je dus het beste een ISO-bestand (een kopie van de software in één file) downloaden met bijvoorbeeld Ubuntu, Mint of OpenSUSE (de populairste en vriendelijkste versies van Linux). Overigens is het ook mogelijk om het programma de opdracht te geven om een versie van Linux te downloaden. Daarna doet de software z'n werk en maakt het van de ingeplugde USB-stick een opstartmedium.

Linux is niet alleen populair bij nerds en computerdeskundigen; het systeem is dankzij de stabiliteit, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid (met name bij Ubuntu) ook op steeds meer huis-tuin-en-keukencomputers te vinden. Heb je zin om het een keer te proberen, dan is Universal USB Installer een prima methode voor installatie.

Niet alleen computernerds hebben baat bij Universal USB Installer. Iedereen kan dankzij deze software gemakkelijk een versie van Linux installeren.

Meeste downloads Utilities & Tools voor windows

Meer
Universal USB Installer

Download

Universal USB Installer 1.9.8.2

Beoordelingen about Universal USB Installer

Promotie×