Virtual DJ

Virtual DJ Free Home 7.4.6

Plaatjes mixen op digitale draaitafels

VOOR

  • 'Drag and Drop' je mp3's
  • Stream je mix online

TEGEN

  • Onhandige knoppen

Uitmuntend
8

Virtual DJ is een digitaal mengpaneel op je computer. Gooi je draaitafels en langspeelplaten maar bij het vuil, want voortaan mix je al je muziek in mp3-formaat in elkaar.

Om te beginnen met mixen sleep je twee liedjes naar de verschillende 'decks'. Speel de één af terwijl je de ander synchroniseert zodat je die er mooi doorheen mixt. Is de mix goed genoeg dan neem je hem op voor later plezier. Als een echte deejay pas je in Virtual DJ ook eenvoudig de effecten aan zodat alles precies klinkt zoals jij dat wilt. Degene die echt een puike set in elkaar heeft gezet, streamt het direct naar internet radio.

De knopjes in Virtual DJ zien er authentiek uit, alleen bedien je ze nu niet met je handen maar met je muis. Dat blijkt lastiger dan je denkt. Toch is het uiterlijk van Virtual DJ redelijk achterhaald en daardoor minder gebruiksvriendelijk dan bijvoorbeeld djay.

Mix je graag je muziek tot een vlot lopend geheel, dan is Virtual DJ een handige tool. Je past de muziek naar smaak aan en neemt het op om later nog een keer te luisteren. Je loopt dus niet langer met zware tassen vol platen, maar mixt het allemaal met Virtual DJ.

Virtual DJ ondersteunt de volgende formaten

MP3, WAV, CDA, WMA, ASF, OGG, VDJ, VDS, MP4, M4A, AAC, AVI, MPG, MPEG, MWV, VOB, DIVX, ZIP

Meeste downloads Muziek & Radio voor mac

Meer
Virtual DJ

Download

Virtual DJ Free Home 7.4.6

Beoordelingen about Virtual DJ

Promotie×