War Thunder

War Thunder Beta 1.0.1.269

Gratis multiplayer-flightsimulator met massale luchtgevechten

Houd je van luchtgevechten met teams van tientallen spelers? Probeer dan War Thunder eens, een spel dat World of Warplanes dreigt te overschaduwen.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

 • Plezier én realisme
 • Massale multiplayer-gevechten
 • Goede opbouw

TEGEN

 • Niet alle functies beschikbaar

Excellent
9

Houd je van luchtgevechten met teams van tientallen spelers? Probeer dan War Thunder eens, een spel dat World of Warplanes dreigt te overschaduwen.

Verschillende vliegtuigen en spelmodi

War Thunder biedt indrukwekkende content voor een gratis spel: je hebt keus te over met alle verschillende beschikbare vliegtuigmodellen. De modellen zijn allemaal ontworpen met respect voor de identiteit en de geschiedenis van deze vechtmachines.

Er zijn verschillende spelmodi: je vormt snel een team met vreemden of vrienden, of je kiest ervoor een aangepast team te maken. In je eentje spelen is ook mogelijk, ondanks dat War Thunder voornamelijk is gericht op gevechten met meerdere spelers. Als je de basisprincipes van het spel eenmaal kent, speel je de veldslagen van de Tweede Wereldoorlog na. Daarnaast voeg je veel extra dimensies aan het spell toezoals brandstofbeheer) die de gevechten nog intenser en realistischer maken.

Makkelijk te leren

De gevechten in War Thunder gevechten zijn bijzonder spannend, dankzij de realistische en uitdagende gameplay. Je past je route aanop basis van het traject dat je vijand aflegt. Bovenal ontwijk je vijandelijke aanvallen om te voorkomen dat je vliegtuig wordt geraakt op kwetsbare plekken.

War Thunder geeft je de mogelijkheid op je gemak te beginnen met een zeer snelle tutorial die je de basis leert. Daarna wordt je direct in het diepe gegooid. Je kunt echter ook jop je eigen tempo de andere tutorials doorlopen. Deze geven je meer inzicht in de geavanceerde spelmethoden.

Conclusie

War Thunder is nog niet helemaal klaar en sommige functies van de definitieve versie zijn nog niet beschikbaar (zoals de mogelijkheid om voertuigen te besturen). Het spel is desalniettemin al goed te spelen. Je zult je zeker weten te vermaken met de chaotische, technische gevechten. We mogen niet klagen omdat dit uitgebreide spel volledig gratis is. Je kunt eventueel een premium versie kopen die bescheiden voordelen biedt. War Thunder is een absolute aanrader voor alle fans van spectaculaire multiplayer-spellen.

Meeste downloads Actiespellen voor windows

Meer
War Thunder

Download

War Thunder Beta 1.0.1.269

Beoordelingen about War Thunder

 • Mischa Lint

  door Mischa Lint

  Snelle download en leuke game!.
  Zeer goede game! Goede en snelle download en het spel crasht nooit..   Meer

Promotie×