WorldMate

WorldMate 5.6.0

Plan je reis zorgvuldig

Worldmate is een app die je helpt bij het plannen en bijhouden van je reizen. Vliegreizen, hotelreserveringen en huurauto's, met Worldmate houd je alles op één plek bij, en hoef je niet te zoeken in oude e-mails of berichten.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Complete app
  • Opslaan reisdocumenten
  • Gericht op de ervaren reiziger
  • Veel extra tools

TEGEN

  • Sober ontwerp

Goed
7

Worldmate is een app die je helpt bij het plannen en bijhouden van je reizen. Vliegreizen, hotelreserveringen en huurauto's, met Worldmate houd je alles op één plek bij, en hoef je niet te zoeken in oude e-mails of berichten.

Voor en tijdens de reis


De functies van Worldmate helpen je bij het voorbereiden en bijhouden van je reizen, zodat je alles bij de hand hebt als je onderweg bent.

Gebruik Worldmate voor je vertrek om vliegtickets en reserveringen van hotels en auto's op te slaan. Vergeet je bijvoorbeeld een nacht te boeken, dan laat Worldmate je dit weten zodat je niet op het vliegveld hoeft te slapen. De ingebouwde weersvoorspelling helpt je zelfs kiezen bij het inpakken van je koffer.

Tijdens je trip is Worldmate een grote hulp met zijn valutaconversie, vluchtherinneringen, trajectkaart en een tool om je vergaderingen bij te houden (als je op zakenreis bent).

Veel aandacht voor de zakelijke reiziger


De meeste functies van Worldmate zin geschikt voor elke reiziger. Sommige opties echter zijn duidelijk gericht op de frequente reiziger, en in het bijzonder op zakelijk gebruik.

Een erg gebruikersvriendelijke en praktische optie is het automatisch doorsturen naar trips@worldmate.com. Alle documenten, reserveringen, bevestigingen, etc. die je vanaf je account verstuurt worden opgeslagen in je Worldmate app. Daarnaast deel je je reisgegevens met anderen op Facebook of via email.

Tenslotte bevat de app een widget waarmee je steeds je volgende reizen bij de hand hebt.

Een serieuze app


Worldmate ziet er vrij serieus uit, en ademt nu niet bepaald een sfeer van reisplezier. Maar ben je een doorgewinterde zakelijke reiziger op zoek naar een goed opgezette app, dan is kan dit iets voor jou zijn.

Wonend op het vliegveld


Vliegreizen, vergaderingen en weinig tijd. Worldmate is een app voor de frequente reiziger die altijd alles in moet plannen.


 

 

Voor rusteloze reizigers

De Gold-versie biedt naast de basisopties nog de volgende mogelijkheden:

  • Vlucht-alerts

  • Vluchtstatus

  • Synchronisatie met je agenda

Meeste downloads Reizen & Navigatie voor android

Meer
WorldMate

Download

WorldMate 5.6.0

Beoordelingen about WorldMate

Promotie×